Visjon

Siden Skaara arkitekter ble opprettet i 1992 har målet vært å møte våre kunders behov og ønsker med tidsriktig arkitektur som harmonerer med natur og omgivelser.

Kompetanse

Vi har lang erfaring og bred kompetanse i å prosjektere alt fra skreddersydde bygg og områdeplanlegging til mindre interiør- og designoppgaver. Ingen arkitektfaglige utfordringer er for små – eller for store for oss!

Metode

Vi benytter oss av alt fra digital tegning til håndtegning og fysiske modeller. Denne bredden gjør at prosjekter formidles tydelig til kunder og planmyndigheter, og er med på å sikre et godt samarbeid. Vi er opptatt av å involvere oppdragsgiver og brukere i størst mulig grad gjennom hyppige arbeidsmøter i løpet av prosessen.

Miljø

Bærekraft og varighet er nøkkelverdier for oss. Derfor er vi alltid på jakt etter energibesparende løsninger og holdbare materialer. I mange av våre prosjekter har vi også gjenbrukt materialer fra eksisterende bygg.

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere, eller lurer du på hva vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt for en uforpliktende prat!